20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Moral depoladılar

Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin Torbalıspor maçı öncesi Aydınsporlu futbolcular, teknik adam ve yöneticilere mangal ziyafeti verdi. Programı olması sebebi ile Belediye Başkanı İlhami Ortekin’in katılamadığı mangal ziyafetinde Aydınsporlu futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler keyifli dakikalar geçirdiler.


Aydınspor Başkanı Kemal Özdemir Belediye Başkanı İlhami Ortekin’in kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini belirterek “Başkanımız geçen yıldan beri desteğini bizden esirgemedi. Bu senede aynı desteklerini sürdüreceğine inanıyoruz. Kendiside aynı şekilde desteğini sürdüreceğini bana söyledi. Ben aynı zamanda Aydın Belediyesi Meclis üyesiyim Meclis de Aydınspor ile ilgili önergede verdim. Önümüzdeki dönemlerde Aydın Belediye Meclisinde Aydınspor’a sürekli gelir imkanı sağlama adına önemli kararların alınacağına inanıyorum. Valimiz, Belediye Başkanımız ve halkımız ile birlikteliğimizi sağladığımız anada Aydınspor geçmişteki başarılarını tekrar yakalayacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.


Mangal ziyafeti esnasında Aydınspor kalecisi Güney’in mangalın başına geçerek arkadaşları için et pişirirken başkan Kemal Özdemir’e kendi eli ile pişirdiği etlerden yedirmesi güzel görüntüler oluşturdu

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:03:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?