20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Müftüoğlu adaylığını açıkladı

(DÜZELTME)-CHP AYDIN MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI

29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP’den Aydın Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Müftüoğlu, 6 Şubat’ta yapılacak CHP Aydın Merkez İlçe Kongresi öncesi mevcut başkan Barış Altıntaş'ın ardından adaylığı açıklayan ikinci isim oldu.

CHP Aydın merkez ilçe binasında kendisini destekleyen 50 kadar partilisiyle birlikte adaylığını açıklayan Mustafa Müftüoğlu, 1967 yılından beri partinin her kademesinde görev aldığını belirterek, “Ben CHP’nin Aydın okulundan mezun oldum. Her türlü göreve hazırım. Şu anda Aydın'da partim içerisindeki bölünmüş yapıyı giderip CHP'yi iktidara taşıma azmi ile adaylığımı açıklıyorum. Partililerimden gelen bu isteği emir olarak kabul ettim. CHP kimsenin partisi değil halkın partisidir” dedi.

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun seçim sürecini etkileyip etkilemeyeceğine yönelik bir soruyu yanıtlayan Müftüoğlu, “Özlem hanım da CHP'lidir ve bizim başkanımızdır. Ona yardımcı olmak bizim en büyük vazifemiz. Kimse unutmasın ki Aydın Belediyesi CHP'li bir Belediye yani hepimizin belediyesi. Özlem Hanımın mutlaka kendine dair görüşleri vardır. Ama ben seçimleri Özlem hanım etkiler mi bilemem. Bunu Özlem Hanıma sormak lazım” diye cevap verdi.

CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş da, adaylığını açıklayan rakibi Mustafa Müftüoğlu'na başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 18:32:04
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 16:20:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?