29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Mumcu Aydın'da

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, "Bugün Fransız Parlamentosu insanlık ayıbı denecek bir karar almıştır. Fransız hükümeti bugün onaylanan yasa tasarısını kesinlikle yürürlüğe koyamayacaktır" dedi. 

Erkan Mumcu, Partisinin Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen il divan kurulu toplantısını katıldı. Aydın Anemon Otelde düzenlenen divan kurulu toplantısına ve iftar yemeğine Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun yanı sıra, genel başkan yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda partililere seslenen Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Türk toplumunun seçtiği kişilere güvenmeyi ve çağ atlamayı Anavatan öğrendiğini belirterek, şimdi tekrar Anavatan ile çağ atlamayı beklediğini söyledi. Fransız Parlamentosu tarafından onaylanan sözde 'Ermeni Soykırımı' yasa tasarısını da değerlendiren Erkan Mumcu, Fransız hükümetinin onaylanan yasa tasarısının kesinlikle yürürlüğe sokamayacağını ifade etti. Mumcu, "Bugün Fransız Parlamentosu insanlık ayıbı denecek bir karar almıştır. Fransız hükümeti bugün onaylanan yasa tasarısını kesinlikle yürürlüğe koyamayacaktır. Fransa bu konumdayken ülkemizin tarihini hakaret ettirmeyiz. Türkiye'de ülke çıkarlarını koruyamayan, içerde heybetli, dışarıda terbiyeli bir hükümet bulunmaktadır. Halbuki Türk milleti bunun tam tersine bir hükümet bekliyordu. 'Ermeni Soykırımı' meselesinin Fransa'da bu duruma kadar gelmesi nedeniyle Fransız hükümetini lanetliyoruz. Fakat bu durumun buraya kadar gelmesinde AK Parti hükümetinin büyük emeği bulunmaktadır. Çünkü Türkiye'nin gücünü dışarıya yansıtamayan AK Parti hükümetinin kadroları Avrupa kompleksi olan kişilerden oluşmaktadır. Türkiye'nin gücünü dışarıya yansıtamayanları inşallah yakında yolcu edeceğiz" dedi. 

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu partisinin il divan kurulu toplantısının ardından Aydın'daki temaslarını tamamladı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 22:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?