18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Nalbant seçim bürosunu açtı

Aydın’ın Germencik İlçesi’ne bağlı Ortaklar Beldesi’nde seçim çalışmaları hızlandı.

1994-99 yılları arasında Ortaklar Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Güler Nalbant, düzenlenen törenle seçim bürosunu açtı. Şenlik havasında geçen açılışa AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

Çarşı Meydanı’nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Ortaklar Belde Belediye Başkan Adayı Güler Nalbant, AK Parti’den aday olmasını eleştirenlere cevap vererek Hükümetin desteği ile Ortaklar Beldesi’ne en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.

Bu yaştan sonra kesinlikle macera peşinde olmadığını ve beldesine en iyi hizmeti vermek ve yarım kalan yatırımları tamamlamak için aday olduğunu ifade eden Güler Nalbant, AK Partiyle ortak paydaları olduğunu söyleyerek “Yaşam felsefem, dünya görüşüm ve insana olan sevgim AK Parti’nin felsefesi ile aynı. Bu nedenle Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’dan aldığım güçle yola çıktık. Hep birlikte 10 yıldır hiç hizmet almayan Ortaklar’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek en büyük hedefimiz. 10 yıldır hiçbir hizmet üretmeyen ve sadece insanları birbirine düşüren ve beldemizde sosyal barışı yaralayan yerel iktidarın artık görevine son verilmelidir. Artık Ortaklar’ın kavgaya değil barışa, aşa ve işe ihtiyacı var. Hiçbir ayrım yapmaksızın Ortaklar halkının hizmetkarı olmak için bu yola çıktım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

“OSB EN BÜYÜK HAYALİM BUNU TAMAMLAYACAĞIM”
Konuşmasında bir çok yer altı ve yerüstü zenginliğe sahip bir belde olmasına rağmen beldede yaşanan istihdam sorunu ve fakirliğin kendisini çok üzdüğünü ve Ortaklar’ın kaderinin bu olmadığını kaydeden AK Parti Belediye Başkan Adayı Güler Nalbant, “Görev yaptığım dönemde temelini attığımız Ortaklar OSB’de maalesef beklenen ilerleme olmadı. Ortaklar jeotermal kaynaklarının yanında tarım ve sanayide Aydın’ın lokomotifi olacak bir belde. Ancak bu imkanlar maalesef değerlendirilemedi. Ortakların en büyük sorunu işsizlik. En büyük hayalim olan OSB’nin tamamlanması ile beldede istihdam sorunu da çözülecektir” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ortaklar halkının karşısına beldenin ekonomik ve soysal sorunlarını çözecek ve toplumsal barışı sağlayacak bir adayla çıktıklarını belirterek “Ortaklar halkının Güler hanım ile güleceğine inanıyoruz. Hükümetin de desteği ile başarılı ve çalışkan adayımız çok iyi işlere imza atacaktır” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti’nin beldedeki seçim bürosu açılarak AK Partililer çalışmalarına hız verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 14:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BÜNYAMİN ŞİMŞEK IP: 88.247.239.xxx Tarih : 20.03.2009 20:28:34

ANKARADA DEVLET ORTAKLARDA ÜMMET....daha yapack çok işleriniz waaaaaa yani güler çok zor kazınır burda iktidar parti değil ne olursa olsn burda yapamaz