20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Naz Tur'dan sezona merhaba

NAZ TUR SEZONA MERHABA DEDİ

Yeni kurulmasına rağmen iki yıl gibi kısa bir sürede Azerbaycan, Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya ağırlıklı operasyonlarıyla dikkat çeken Naz Tur, Kuşadası’nın ünlü mekânı Jade Cabaret’te düzenlediği kokteyl ile sezonu açtı.

Kokteyle; Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Testici, Naz Tur’un ortakları uğur Kara ve Perviz Mahmudov ile davetliler katıldı. Azerbaycan Devlet Sanatçısı Basiv Meherremli ile Azerbaycan’ın ünlü sanatçıları Hayyam Nisanov ve Adalet Şukurov’un da katıldığı gece renkli görüntülere sahne oldu.

Eğlence öncesi konuşma yapan Naz Tur Genel Müdürü ve şirket ortağı Perviz Mahmudov, “2011 sezonunda Naz Tour olarak daha iyi hizmet verebilmek ve daha çok misafirimizi ağırlamak istiyoruz. 2011 yaz sezonu hepimize hayırlı olsun” dedi. Naz Tur’un diğer ortağı Uğur Kara ise sponsor oldukları Azerbaycan’ın en ünlü şarkıcıları Basiv Meherremli, Hayyam Nisanov ve Adalet Şukurov’un bir gün önce Özdere’deki Onyria Claros Otel’de konser verdiklerini belirterek, Azerbaycan Havayollarının ilk kez Bakü-İzmir uçak seferleri başlattığını söyledi. Uğur Kara, Kuşadası, İzmir, Özdere gölgesini çok iyi tanıttıklarını ve bu yıl Azerbaycan’dan gelecek turist sayısında artış yaşanacağını sözlerine ekledi.

NAZ TUR SEZONA MERHABA DEDİ
NAZ TUR SEZONA MERHABA DEDİ
NAZ TUR SEZONA MERHABA DEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2011 Perşembe 19:20:05
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 09:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?