30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Nazilli Belediye'de Özbağcı dönemi

TTF 3. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor’da Zeki Çakır’dan boşalan teknik direktörlük görevinde Adnan Özbağcı getirildi.

Dün olağanüstü toplanan Nazilli Belediyespor yönetimi, Teknik Direktör Zeki Çakır’la karşılıklı olarak yollarını ayırdıktan, sonra yeni teknik direktör arayışına girmişti. Bugün kulüpten yapılan açıklamada Aliağa Belediyespor’un eski teknik direktörü Adnan Özbağcı ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Görüşmeleri doğrulayan Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Nurettin Özkat, “2008-2009 yılı sezon başında Balıkesirspor maçı öncesi anlaşmıştık. Ancak maç öncesinde Adnan Özbağcı yönetimimizden sözleşme dışı ek isteklerde bulunmuş ve kabul edilmediği için yaklaşık bir hafta süren sözleşmemiz feshedilmişti. Bu gün ise geldiğimiz bu ortamda kendisi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde prensipte anlaştık ve Pazar günü kendisiyle masaya oturarak sezon sonuna kadar sözleşme yapacağız” dedi.

Şampiyonluk hedeflerinden şaşmadıklarını ifade eden Özkat, “Nazilli Belediyespor’un hedefi şampiyonluktur. Oynadığımız son dört maçta aldığımız üç yenilgiye rağmen en iyi takımlardan biri olarak önümüzdeki hafta Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Ispartaspor maçını kazanarak iddiamızı sürdüreceğiz. Daha önceden almadığımız bu radikal kararı bugün alarak büyük bir yanlıştan döndük. Yoksa yarın telafisi olmayan zararlara uğrayacaktık. Nazilli Belediyespor olarak kalan 8 maçımızda kadromuzu yeni futbolcularla ve altyapıdan yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Daha önce Aydınspor, Turgutluspor ve Aliağa Belediyespor’u çalıştıran Teknik Direktör Adnan Özbağcı için bugün Nazilli Belediyespor Tesislerinde imza töreni düzenleneceği kaydedildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 13:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?