20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli Belediyesi’nde yoğun mesai

NAZİLLİ BELEDİYESİ’NDE YOĞUN MESAİ

Nazilli Belediyesi’nde hafta içi belediye personeli tarafından yapılan çalışmalar, hafta sonu ise daire amirleri ve Belediye başkanı Alıcık tarafından inceleniyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, belediye çalışmalarını 08.00-24.00 olarak ayarladı. Belediye’nin yaptığı çalışmaları yetmeyen zamanların da Daire müdürleriyle birlikte Cumartesi-Pazar Günleri birlikte mahalleleri ve sokakları gezerek vatandaşların kendilerinden bilgi alıyor.

Başkan Alıcık, hafta içi yapılan çalışmaların kontrollerini Cumartesi ve Pazar günleri Başkan Yrd. Mesut Erdemir, Fen işleri Müdürü Halil İbrahim Topçu, İmar Müdürü Koray Öden ve Park Bahçe Müdürü Hülya Sungur’u yanına alarak çalışmaların kontrollerine yapıyor. Alıcık, kontrollerde eksikliklerin ve yapılması gereken işlerin istişaresine yaparak daire müdürlerine sözlü olarak uyarılarda bulundu.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Alıcık, “İşleri yerinde inceleme fırsatını hafta içi daire müdürlerinin dairelerindeki çalışmalarının yoğunluğu nedeni ile mesai bitiminde daire müdürlerimle toplantılar yaparak servis servis yapılan çalışmaları değerlendiriyoruz. Fakat yapılan işleri ancak hafta sonu daire müdürlerimi yanıma alarak yapılan işleri yerlerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alıyorum. Ayrıca incelemeler sırasında mahalle sakinleri de yapılan işlerden kalan eksikleri de bizlere iletince eksiklikleri gideriyoruz” dedi.

NAZİLLİ BELEDİYESİ’NDE YOĞUN MESAİ
NAZİLLİ BELEDİYESİ’NDE YOĞUN MESAİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 16:34:00
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 20:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?