30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Nazilli Belediyesi'ne kadın eli

Aydın’ın Nazilli ilçesinde belediye başkanlığını vekaleten AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ayşin Hittet yürütüyor.

Vekaleten de olsa ilk defa bir bayan tarafından yönetilen Nazilli Belediyesi’nde işlerde herhangi bir aksama olmadan devam ediyor.

Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan’ın belediyenin bazı işleri için Ankara’ya gitmesi dolayısıyla bugün belediye başkanlığını devralan Ayşin Hittet, Aytekin Kaplan’ın görevi kendisine vekalet etmesiyle kendisinin kadınlara verdiği değeri göstermiş olduğunu söyledi.

Başkan Kaplan’ın tekrar görevi devralacağı ana kadar kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini ifade eden Hittet, “Sayın başkanımız bana bu görevi layık görüp bu makamı emanet ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Bu makamı temsil ettiğim süre içerisinde partililik sıfatımı bir kenara bırakıp, Nazilli’ye hizmet edeceğim. Belediye başkanlığı görevim vekaleten de olsa her türlü sorumluğunu ve şerefini göz önünde bulundurarak hareket edeceğim” dedi.

Ayşin Hittet’e görevinin ilk gününde AK Partili bayanlar ziyaret etti. Diğer yandan belediye’den yardım isteyen bir özürlü ailesine yol ve yiyecek yardımı için Ayşin Hittet tarafından çek verildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 16:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?