20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli Belediyespor bizim her şeyimiz

Nazilli Belediyespor yönetimi ve futbolcuları, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Nazilli Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Nazilli Belediyespor Başkanı Engin Topçu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyespor bizim her şeyimizdir. Torbalıspor maçında yaşanan bu olaylar nedeniyle hepimiz çok üzgünüz. Ancak sevindiğimiz bir olay da tiribünlerden tek bir küfürün dahi gelememesidir. Bundan sonra da gelmemesini istiyoruz. Seyircimiz centilmen olacak ve centilmen olmayan seyirciye de cezası verilecektir” dedi.

Nazilli Belediyespor’a bütün manevi desteğini vereceğini açıklayan Alıcık, “Biz Nazilli Belediyespor’a yakışır şekilde, formaların hakkını verir şekilde top oynamasını istiyoruz. Seyircisi ve taraftarları Nazilli Belediyespor’un futbolcusuna desteklemeyip, küfür etmenin yanında protesto etme ihtiyacı duyuyorsa onunda gereğini yapacağız. Bu kadar net Nazilli’nin üstünlüğü kimsede olamaz. Bunu ne yapmamız gerekiyorsa, kaba kuvvetse kaba kuvvet kesinlikle söylüyorum yani Nazilli Belediyespor’un üstünde kimse olmayacak. Biz Nazilli Belediyespor’un desteğini sağlıyoruz. Herkes rahat olsun” diye konuştu.

Menemen Belediyespor maçı öncesi yapılması gerekenleri yapma sözü veren Başkan Alıcık, şöyle konuştu: “Kampsa kamp her şeyi yapacağız. Önümüzde çok enteresan bir lig var. Yıllarca top oynadık ama ben böyle bir lig görmedim. Nazilli Belediyesporun üstünde kimse olamaz. Dün Nazilli Belediyesporun yöneticisine net tepkimi koydum. Kimse futbolcunun adamı olmaz, futbolcunun yöneticisi olmaz. Futbolcu Nazilli Belediyesporu yöneten tek insan var, o da Engin Topçu’dur. Bizim yapmamız gereken şey şu; 1–0 galip gelen takım mutluluğunu orada seyircisiyle paylaşacak. Ve hakemi de tebrik etmesi gerekiyor. Yapacağımız tek şey artık şu Nazilli Belediyesporun yüzünü güldürelim ve kafada bitirelim”

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 11:03:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?