31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Nazilli Belediyespor Kırşehir'e bileniyor

NAZİLLİ BELEDİYESPOR, KIRŞEHİR'E BİLENİYOR

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ve ligin favori takımları arasında yerini alan Nazilli Belediyespor, Pazar günü evinde Kırşehirspor’u ağırlamaya hazırlanıyor.

Ligde 5 haftada 6 puan alan Nazilli Belediyespor bu hafta sahasında 3 puanlı Kırşehirspor’u ağırlayacak. Teknik direktör M.Gürkan Zora ve yardımcılarının nezaretinde sürdüren Nazilli Belediyespor'lu futbolcular, sahadan mutlak üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Alınan mağlubiyetlerin kendilerini strese sokmadığını aksine hırslandırdığını ve Kırşehirspor maçını da yeneceklerini söyleyen teknik direktör Zora, futbolcularına güvendiğini ve maçta gülen tarafın kendilerinin olacağını ifade etti.

Kırşehirspor’u sahamızda yeneceğiz diyen Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, “Yağmur dolayısıyla Günü taktik idman ve çift kale maçla geçiren futbolcularımızın yapılan antrenmanda hırslı ve istekli olmaları bizi sevindiriyor. Lig 34 haftada belli olacak 29 haftada alabileceğimiz puanlar bizi üst sıralara taşıyacak. Hedefimiz 2. Lig olduğunu her fırsatta söylüyoruz. Bizim ilk etapta önümüzdeki maçları kazanarak bir seri oluşturma hedefimiz var. Seriyi yakaladıktan sonra hedefe ilerlememizde kimse engel olamaz. Futbolcularımız mutlak galibiyet parolası ile çıkacakları Kırşehirspor maçında alacağı 3 puanla gruptaki puanımızı 9'a çıkarmasını üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz. 3 Ekim Pazar günü Şehir stadında saat 15:00’da yapılacak olan maça tüm Nazillilileri bekliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 18:24:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 18:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?