20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli Muammer Aksoy'u andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe teşkilatı ölümünün 18. yılında düzenlediği etkinlikler Prof. Muammer Aksoy'u andı.


Anma etkinliği Nazilli'de Prof. Muammer Aksoy'un adının verildiği mahallede gerçekleştirildi. Törene Başkan Atila Talay, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Mustafa Bozkır, CHP Kadın Kolları Başkanı Mukadder Feyizoğlu ve partililer katıldı. Töreni Prof. Dr. Muammer Aksoy Mahalle Muhtarı Merivan Tunç ve mahalle sakinleri ilgiyle izledi.


CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay, Prof. Muammer Aksoy’un öldürülüşünün 18. yılında adının verildiği mahallede anmak istediklerini, bu amaçla CHP Nazilli İlçe Eğitim sekreterliğince hazırlanan programı hem gerçekleştirmek hem de Prof Muammer Aksoy mahalle sakinleriyle buluşmak, onları ziyaret etmek amacıyla mahallede bulunduklarını ifade etti.

CHP Nazilli İlçe Eğitim sekreteri Mukadder Feyizoğlu ise konuşmasında “Prof. Muammer Aksoy, ülkemizin yetiştirdiği değerli bir hukuk adamı, yılmaz bir Atatürk savunucusu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucu Başkanıydı.” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 03:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?