20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli PMYO’da görev değişimi

NAZİLLİ PMYO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulunda 6 yıldır görev yapan Okul Müdürü Yaşar Özen, düzenlenen törenle yeni görev yeri olan İstanbul’a uğurlandı.

Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Ulukaraağaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Seydi Salman, il genel meclisi üyeleri, kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü ve Polis MYO yeni Müdürü Ahmet Pala ile okul yöneticileri uğurlama töreninde hazır bulundu.

İstanbul İçişleri Bakanlığı Teftiş Kuruluna tayininin çıkmasının ardından Nazilli Protokolü tarafından bir hafta süreyle veda ziyaretleri gerçekleştiren Yaşar Özen, son olarak görev yaptığı okulundan ilçe protokolü tarafından uğurlandı. Görevini yeni Müdür Ahmet Pala’ya devreden Özen, “Gözüm arkada kalmayacak. 6 yıllık görevim boyunca sizlerle çalışmış olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Nazilli’de görev yapmanın çok zevkli olduğuna değinen Yaşar Özen, konuşmasında, “Sıcakkanlı ve sevecen Nazilli insanını asla unutmayacağım. Burada çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindik. Ama görevimizi de en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Yeni görev yerimde de vazifemi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bizlere görevimizi yaparken yardımda bulunan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nazilli Polis MYO Müdürü Yaşar Özen’in Nazilli’ye geldiği günden bu yana görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini ve her zaman Nazilli’ye yardımcı olduğunu belirten Haluk Alıcık da, “Eminiz ki Yaşar Müdürümüz yeni görev yeri olan İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulunda da son derece başarılı olacaktır. Nazilli’ye ve Polis Meslek Yüksek Okulu’na yaptığı hizmetlerden dolayı Nazilli halkı adına kendisine duyduğumuz memnuniyeti bildirirken yeni görevinde de başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Caner Yıldız başta olmak üzere Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve birçok kurum tarafından plaket verilerek teşekkür edilen Yaşar Özen, eşi ile birlikte yeni görev yerine uğurlandı.

NAZİLLİ PMYO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
NAZİLLİ PMYO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
NAZİLLİ PMYO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
NAZİLLİ PMYO’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 20:05:00
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 21:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?