20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli’de 14 yaşındaki 2 kız kayıp

NAZİLLİ’DE 14 YAŞINDAKİ 2 KIZ KAYIP

Nazilli’de 14 yaşındaki iki kızdan 3 gündür haber alınamıyor. Aynı sınıfta okudukları ve iyi arkadaş oldukları öğrenilen iki ilköğretim öğrencisinden Pazartesi gününden beri haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre; Nazilli Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulunda 8. sınıf öğrencisi 14 yaşlarındaki Melike G. ve Ümmü T., pazartesi günü öğle yemeğinden sonra kayboldu. Pazartesi günü sabahtan okula gittikleri ve öğleden sonra bir internet cafe de görüldüğü öğrenilen kızlardan daha sonra haber alınamadı. Kızlarının okuldan sonra eve gelmemesi üzerine arkadaşlarına ve mahalleyi dolaşan aileler kızlarının akşama eve gelmemesi üzerine polise kayıp başvurusunda bulundular. Sokaklara kayıp afişi asan aileler çocuklarının hayatından şüphe ettiklerini belirttiler.

“ONLARDAN HABER BEKLİYORUZ”

Melike G.’nin annesi Hamide G., kızının can güvenliğinden şüphe ettiğini belirterek; “Kızımın ölüsünden dirisinden haber almak istiyorum. Can güvenliğinden şüphe ediyorum. Duyanların ya da görenlerin insanlık namına polise ya da 0544 413 8394 numaralı telefona haber vermelerini rica ediyorum” dedi.

Melike G. ile kızlarının aynı sınıfta olduğunu ifade eden Ümmü T’nin babası İbrahim T.; “Kızım sessiz, sakin bir kızdı. Kızımı herkes Ümmü olarak biliyor ama kimlikte ismi Hürü’dür. Kendisiyle ailecek hiçbir sorunumuz yoktu. Kendisi arkadaşı Melike ile en son pazartesi günü öğlen internet cafe de görülmüş. Görüntüleri polise verdik. Kızımızın hayatından şüphe ediyoruz. Kendisinin sağlığından emin olsak bize bu bile yeter. Dayısı, annesi, kardeşi ve ninesi onu çok merak ediyor. Oları görenler veya yerlerini bilenler polise yada 0534 558 2439 veya 0534 487 04 37 numaralı telefonlarımızı arayarak bize haber versinler” diye konuştu

NAZİLLİ’DE 14 YAŞINDAKİ 2 KIZ KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 18:16:02
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 18:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?