30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Nazilli'de 2 intihar daha

LEVENT USTA’NIN SIR DOLU İNTİHARI

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde bir 36 yaşında diğeri 60 yaşında iki kişi intihar etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeni Sanayi C-7 blokta kaporta ve araba tamiri yapan 36 yaşındaki Levent Eken, girdiği bunalım sonucu kendini asarak intihar etti. Herhangi bir sıkıntınsın olmadığı ve ekonomik durumunun da iyi olduğu öğrenilen Levent Eken’in sır dolu intiharı yakınlarını üzdü.

Edinilen bilgiye göre; dün akşam işten çıkan Levent Eken çalışanların da dükkandan ayrılması üzerine, bir müddet dolaşıp tekrar işyerine geldi. Olay yerinden geçmekte olan Levent Eken’in arkadaşları Eken’a ait 09 NF 046 plakalı özel otosunun farlarının yanık bırakıldığını görünce, işyerine girdiler. Bu sırada Levent Eken’in cansız bedeni ile karşılaşan saayi esnafı durumu hemen 112 Acil Servise ve polise ihbar ettiler. Olay erine gelen sağlık ekipleri Levent Eken’in hayaını kaybettiğini tespit ettiler.

Çevrede sevilen birisi olarak tanınan Levent Eken’in evli ve 11 yaşında özürlü bir çocuk sahibi olduğu ailevi ve maddi bir probleminin olmadığı öğrenildi. Bir anlık bunalım sonucu intihar ettiği zannedilen Eken’in sır dolu ölümü herkesi üzdü. Bu arada olayı duyup iş yerine gelen Levent Eken’in yakınları sinir krizi geçirdiler.

Öte yandan, Yıldıztepe Mahallesi 108 sokak 2 numaralı evde yaşayan ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Üzeyir Akgün (60) isimli şahıs girdiği bunalım sonucu evin bodrum katına kendisini asarak intihar etti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan her iki olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

LEVENT USTA’NIN SIR DOLU İNTİHARI
LEVENT USTA’NIN SIR DOLU İNTİHARI
LEVENT USTA’NIN SIR DOLU İNTİHARI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 12:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?