20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli'de büyük panik

NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Devlet Karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşanan gaz kaçağı yıl başında paniğe neden oldu. Alınan yoğun güvenlik önlemleri ile gaz kaçağı ve ana vanadaki arıza giderilmeye çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre gece saat 23.15 sıralarında; Denizli-Aydın Karayolu Yeni Sanayi kavşağında bulunan Feyzullah Erkut’a ait akaryakıt istasyonunda, Tankere LPG doldurulması sırasında vana kapağının kırılması sonucu meydana gelen gaz kaçağı, paniğe yol açtı.

İlk müdahale, istasyonda çalışanlar tarafından yapılırken, itfaiye ekipleri ve polisler bölgede yoğun güvenlik önlemi aldılar. Gaz kaçağı nedeniyle bölgedeki elektrikler kesildi. istasyona çıkan yollar kapatıldı, çevredeki evler de gaz kaçağı konusunda bilgilendirildi. Çevrede cep telefonu dahi kullanılmasına izin vermeyen güvenlik güçleri, patlama tehlikesine karşı basın mensuplarını da flaş patlatmaları konusunda uyardı. Bu arada kırıldığı için kaçak yapan vananın üzeri ıslatılan battaniyelerle örtüldü. Kaçak nedeniyle 2.5 tonluk tankerin tamiri nedeniyle İzmir ve Manisa illerinden ilçeye ekip çağrıldı.

“KUTLAMALR SIRASINDA AÇILAN ATEŞ KORKULU ANLAR YAŞATTI”

Akaryakıt istasyonundaki gaz kaçağı nedeniyle saatler gece yarısını gösterdiği sıralarda başlayan ve istasyonun birkaç sokak ilerisinde havaya ateş açılması korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

Olay yerine gelen Akaryakıt istasyonu sahibi Feyzullah Erkut yaptığı açıklamasında; “Öğrendiğim bilgiye göre dolum yapılırken vana kırılmış bu nedenle kaçak olduğu söylendi. Biz yetkilileri arayarak hemen müdahale etmesi için bilgilendirdik. Ekiplerimiz İzmir ve Manisa’dan geliyor. Korkulan bir olay olmaması için çalışanlarımız ve itfaiye ekiplerimiz çalışıyor. 2010 yılına bu şekilde girmemiz bizi üzdü” dedi.

Alınan önlemler sayesinde şu anda tehlikenin atlatıldığı, ancak çalışmaların devam ettiği bildirildi.

NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
NAZİLLİ’DE TEHLİKELİ ANLAR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 10:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?