20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli'de kaza: 1 yaralı

NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1 YARALI

Nazilli’de gece 23:35 sıralarında meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan araç sürücüsü yaralandı.

Denizli-Aydın Devlet Karayolu Üzerinde meydana gelen kazanın yaşlı sürücünün U dönüşü yapması sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre olay gece 23.35’de meydana geldi. Denizli yönünden Nazilli’ye gitmekte olan 35 TLM 96 plakalı Yaşar Akkar idaresindeki özel oto Bölge Trafik Merkezini 250 metre geçtikten sonra aracını önce sağa çekti daha sonra refüjsüz yolda U dönüşü yapmak isteyince arkadan gelen Batuhan Çetin’in(29) kullandığı 34 FP 1403 plakalı özel oto kaza yapmamak için direksiyonu kıvırınca şarampole yuvarlandı. Arkasından gelen aracın şarampole uçtuğunu fark edemeyen Yaşar Akkar’ı Kuyucak’ta çeviren Trafik ekipleri olayı anlatarak kendisini Jandarma’ya teslim etti.

Meydana gelen kazayı o sırada yoldan geçmekte olan Nazilli Belediyesi Temizlik İşçileri görerek yardımda bulundu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri kaza yerine 35 dakika geç gelince vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. 34 FP 1403 plakalı araç sürücüsü Batuhan Çetin, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumun iyi olduğu belirtilen yaralının müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Şarampole yuvarlanan 34 FP 1403 plakalı araç sahibi Batuhan Çetin; “Ben Denizli istikametinden Aydın’a gitmek üzereydim, Bölge Trafik Merkezi’ni eçtikten sonra ilerde bir aracın sağa çekmiş beklediğini gördüm. Benim geçmemi bekliyor sandım ama bir anda U dönüşü yaptı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırınca, şarampole yuvarlandım. Ne olduğunu anlayamadım. Sanırım olayı Belediye ekipleri görmüş bana yardım ettiler, araçtan çıkardılar. Fakat yarım saattir ambulans gelmedi. Acil bir olay olsa kazada Allah korudu ölmedik ama Ambulans beklerken ölecekmişiz” dedi.

Yaklaşık bir saat tek şeritten verilen trafik akışı, özel otoların aracın kurtarmasının ardından tamamıyla trafiğe açıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1 YARALI
NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 19:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN HAKSEVER IP: 85.104.112.xxx Tarih : 4.05.2010 20:44:59

 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAHA KÖTÜ SONUÇLU KAZALARDAN HEPİMİZİ KORUSUN FAKAT YAŞ 70 İŞ BİTMİŞ EHLİYETİ ALACAKSIN KEMERİDE TAKACAKSIN TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN KANKİ