20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli’de kaza: 7 yaralı

NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1’İ AĞIR 7 YARALI

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1’si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Kaza, bu akşam saat 17.45 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İzmir-Denizli seferini yapmakta olan Rıza Bozkurt(50) idaresindeki 15 LE 009 plakalı yolcu otobüs, Nazilli Otogarı’ndan yolcularını aldıktan sonra Denizli’ye gitmek üzere hareket etti. Nazilli’ye 8 kilometre mesafede bulunan Güzelköy’e gelen yolcu otobüsü bu sırada karşıya geçmeye çalışan 35 LEH 82 plakalı özel otoya çarptı. Çarpmanın şiddeti ile hurdaya dönen özel oto ve otobüs karşı şeride geçti. Beton orta refüj ile otobüs arasında sıkışan araçta bulunan sürücü Veli Gümüştaş (36) ile araçta bulunan Turan Aktürk (46), Yusuf Karabardak (47), eşi Gülperi Karabardak (40), çocukları Bahar (7), Servet (5) ve Selçuk Karabardak (4) yaralandı.

Sıkıştıkları yerden çevreden yetişenler ve Nazilli Belediyesi İtfaiye ekipleri yardımıyla çıkartılan yaralılar 3 ayrı ambulansla Nazilli’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan araç süsücüsü Veli Gümüştaş’ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken diğer yaralılar servislere kaldırılarak tedavilerine başlandı. Otobüs ve hurdaya dönen özel oto yoldan kaldırıldıktan sonra Aydın-Denizli karayolu trafiğe açıldı.

Kaza öncesinde kontrolsüz bir şeklide karayoluna çıkan özel otoyu, otobüs sürücüsünün selektör ve korna çalarak uyarmasına rağmen önlerine çıktığını ifade eden otobüs yolcularından Hilmi Avşar (43) “Nazilli Otogarından yolcularını alarak hareket eden otobüsümüzde boş koltuk yoktu. Şoförümüz kaza sırasında oldukça soğukkanlı davrandığı için olası bir faciayı önledi. Şansımızdan da köy girişine rastladığımız için beton bariyerlere çarpmadık. Yoksa otobüsteki ve araçtaki yolculardan ölenler olabilirdi. Karşı şeride geçen çarptığımız araç ve otobüs, yine şansımızdan karşıdan gelen araç olmaması nedeniyle ayrı bir facia da yaşanmadı. Verilmiş sadakamız varmış” dedi.

Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından çekici yardımıyla her iki araçta karayolundan kaldırılarak yol bir saat sonra trafiğe tamamen açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1’İ AĞIR 7 YARALI
NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1’İ AĞIR 7 YARALI
NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1’İ AĞIR 7 YARALI
NAZİLLİ’DE TRAFİK KAZASI; 1’İ AĞIR 7 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 20:40:05
Güncelleme :19 Aralık 2009 Cumartesi 21:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?