20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli’de sigara faciası!

NAZİLLİ’DE SİGARA FACİASI: 1 ÖLÜ

Aydın’ın Nazilli ilçesinde alkollü iken ağzındaki sigarayla uykuya dalan şahıs, çıkan yangında zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay, bu sabaha karşı Nazilli merkez Cumhuriyet Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan 17 numaralı işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Nazilli ve Kuşadası’nda mevsimlik sıhhi tesisat işçisi olarak çalışan Ayhan Uray (31), son birkaç aydır çalışmakta olan işyerinden dünkü yevmiyesi olan 50 TL’yi aldı. Dün akşam saatlerinde işyerinden ayrılan işyeri sahibi Uray’a anahtarı teslim ederek, ertesi sabah işyerini erken açmasını istedi.

İşyeri çalışanlarının ayrılmasının ardından bir mekanda alkol alan Uray, gece geç saatlerde işyerine geldi. Aldığı alkolünde etkisiyle ağzındaki sigarayla uykuya dalan Uray, sigaranın düşüp koltuğu ve kanepeyi tutuşturması sonucu çıkan dumandan zehirlenerek can verdi. Şans eseri koltukların alev almaması sonucu, işyerinde beşka her hangi bir mal kaybı yaşanmadı.

Bugün sabah saat 09.00 sıralarında işyerine gelen işyeri sahibinin kardeşi Can Nalbantoğlu, işyerinin henüz açılmadığını fark edince, paniğe kapılım yedek anahtarı ile içeri girdi. İçerideki odada dumanı ve yerde hareketsiz olarak yatan Ayhan Uray’ı gören Nabantoğlu, çevre sakinlerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Uray’ın daha önceden ölmüş olduğu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından Uray’ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

NAZİLLİ’DE SİGARA FACİASI: 1 ÖLÜ
NAZİLLİ’DE SİGARA FACİASI: 1 ÖLÜ
NAZİLLİ’DE SİGARA FACİASI: 1 ÖLÜ
NAZİLLİ’DE SİGARA FACİASI: 1 ÖLÜ
NAZİLLİ’DE SİGARA FACİASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 13:00:03
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 14:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?