31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Nazilli’de sünnet şöleni

Nazilli’de faaliyet gösteren Şafak Yıldızı Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan üç ailenin 4 çocuğu sünnet ettirildi. Dernek tarafından düzenlenen şölende davetlilere de keşkek ve turşu ikram edildi. 

Nazilli’de dört yıl önce kurulan Şafak Yıldızı Kültür ve Dayanışma Derneği, sosyal ve kültürel alanda yaptığı çalışmalarla sıkça adından söz ettirirken son olarak ekonomik durumu iyi olmayan 3 ailenin 4 çocuğunu sünnet ettirdi. Belediye katlı otopark alanında düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı şölende Atça’dan Deniz Doğancık ve Yusuf Kenan isimli 10 yaşındaki ikiz kardeşler, Nazilli Çapasan Mahallesinden Ömer Çiti (9) ve Denizli-Kale’den Selçuk Gacemer (8) sünnet olmanın mutluluğunu yaşadı. Sünnet çocuklarının ailelerinin de hazır bulunduğu şölene birçok sivil toplum örgütü temsilcileri, işadamları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. 

Dernek yönetiminin ve üyelerin tamamının katıldığı şölende dernek adına teşekkür konuşması yapan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ekimci, dernek olarak topluma faydalı olmayı, öncü olmayı ve ihtiyacı olanlara yardımcı olmayı amaçladıklarını ifade etti. Ekimci “Üyelerimizle birlikte halkımızı kaynaştırmayı hedeflediğimiz bu tür etkinliklerimizde yardıma ihtiyacı olan herkes için aracılık yapmayı hedefledik. Yoksul ailelerle varlıklı aileleri bir araya getirdiğimiz bu sünnet şöleninde, varlıklı ailelerin yardım etme mutluluğunu tatmalarını sağlıyoruz. Toplumumuzda yardıma ihtiyacı olan birçok ailemiz var. Bunları tespit ettikten sonra varlıklı ailelerimizin de destek vererek katıldığı organizasyonlar sayesinde herkes mutlu oluyor. Bu çocuklarımızın elinden tutan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 15:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?