31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Nazilli'de yağış etkili oldu

NAZİLLİ'DE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Nazilli’de sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak yağışlar sırasında ağaçlar devrildi, bir evin çatısı cadde ortasına uçtu.

Nazilli’de şiddetli sağanak yağış yaşamı olumsuz yönde etkilerken, bir buçuk saat süre ile devam eden yağışlar nedeniyle caddeler su altında kaldı. Sabah saatlerinde bir anda meydana gelen şiddetli sağanak yağış nedeni ile alışveriş yapan vatandaşlar marketlerde mahsur kaldı. Yağmur sularının sürüklediği molozlar ve atıklar yağmur kanallarını kısa sürede tıkanmasına sebep olurken, caddelerin su altında kalmasına ve bazı sokaklarda geçişlerin engellenmesine neden oldu. Sağanak yağış nedeniyle Nazilli Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekipleri mazgallara ve caddelerdeki su taşkınlarını önlemek amacıyla müdahalelerde bulundu.

CADDE ORTASINA ÇATI UÇTU

Sağanak yağışla beraber sert ezen rüzgar nedeniyle Sümer Mahallesi Hürriyet Caddesi Tahtaköprü Mevkiinde 384 nolu evin çatısı cadde üzerine uçtu. Büyük bir gürültü ile caddeye uçan teneke çatı şans eseri caddede kimsenin bulunamaması nedeniyle yaralanma veya ölüme neden olmadı. Yolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatan çatı, belediye görevlilerinin yoğun çabaları ile temizlendi. Ayrıca Sümer Park alanı içerisindeki bazı okaliptüs ağaçları da şiddetli fırtına ve yağmur nedeniyle devrildi.

NAZİLLİ'DE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
NAZİLLİ'DE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
NAZİLLİ'DE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 16:34:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 18:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?