20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Nazilli'nin gururu oldular

Nazilli Atatürk Lisesi, geçtiğimiz hafta sonu Aydın’da yapılan Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim Okulları ve Liseler Arası Halk Oyunları Yarışmasından il üçüncülüğü alarak okullarına büyük sevinç yaşattı.

Nazilli’deki tüm okullar 2. yarıyıl eğitim ve öğretimine başlarken Atatürk Lisesinde çifte sevinçle eğitim başlatıldı.

Sömestri tatilinin başladığı hafta sonunda Aydın’da yapılan halk oyunları yarışmasından 3. olarak büyük bir başarı elde eden okulun kız halk oyunları ekibi, daha kuruluşlarının ilk yılı olmasına rağmen okullarını başarıyla temsil etti. Okul Müdürü Hanifi Güney, 2. Dönem başlangıcında yaptığı konuşmada il üçüncüsü olan kız halk oyunları ekibi ile İl Hentbol İkincisi olan Erkek Hentbol Takımını kutladı.

Güney, yaptığı konuşmada; “Okulumuzda bu dönem 550 öğrencimizden 230’u takdir ve teşekkür belgesi, 111 öğrencimiz ise onur belgesi almaya hak kazanmıştır. Bunun yanı sıra kız halk oyunları ekibimiz ilk kez katıldığı il yarışmasında 85.33 puan Alarak Aydın Yöresi Oyunları ile üçüncü olmuştur. Erkek hentbol takımımız ise il ikincisi olmuştur. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyorum. Bu başarıda büyük emeği geçen 16 kızımızı yetiştiren sorumlu öğretmenler Hüseyin Şıvgın, İlhan Gönüloğlu, Hülya Şenol ve çalıştırıcımız Atike Küçük’ü de ayrıca kutluyorum. Başarılarının devamını tüm okul olarak beklediğimizi de belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 14:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?