20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Öden'den birlik çağrısı!

ADAY ADAYI BERNA ÖDEN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI

AK Parti Aydın Milletvekili aday adaylarının temayül yoklaması ile ilgili çalışmaları son hızla devam ediyor. Kendilerini ziyarete gelen aday adaylarının konuşmalarını dikkatle dinleyen partililer de, temayül yoklamalarında oy verecekleri kişileri belirliyor.

AK Parti Aydın Milletvekili aday adaylarından, Berna Öden de çalışmalarına hızlandırarak ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürdü. Ziyaret programı kapsamında Karpuzlu, Çine, Köşk ve Sultanhisar ilçe teşkilatları ile birlikte, Koçarlı ilçesine bağlı Yeniköy ve Bıyıklı Belde teşkilatları ziyaret eden Öden, partililerin yakın ilgisinden memnuniyet duydu. Partililere ve diğer aday adayı arkadaşlarına önemli mesajlar veren Öden, “Sıralama ne olursa olsun, herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışmasını istiyoruz” dedi.

Gittiği yerlerde partililere seslenen genç aday Berna Öden, “Korkuyla değil cesaretle çıktığım bu yolda sizlerle beraber el ele omuz omuza çalışmak için buradayım. Benim için teşkilat çok önemli, AK Parti sizinle başardı, bizler hep beraber bu başarı çıtasını daha da yükselterek, birlikte daha büyük başarılara imza atmayı arzu ediyoruz. Hükümetimizin Türkiye’ye, Aydın’a yaptığı yatırım hizmetlerini pek çok vatandaşlarımız biliyor. Yatırımların yanında huzur, güven ve istikrarın devamı için gece gündüz çalışmaya hazırız. Türkiye Genelinde ve Aydın’da Çok iyi bir seçim sonucu alacağımızı ümit ediyorum. Ülkenin çalışma azmini kaybetmeyecek genlere ihtiyacı var. Sıralama sonucu ne olursa olsun, Milletvekili aday adayı arkadaşlarımızla gece gündüz demeden seçimlerde hep beraber çalışmayı diliyorum” diye konuştu.

Milletvekili Aday Adayı Berna Öden, “Milletvekilliği sıralamasında kendinizi şanslı görüyor musunuz?” sorusuna, “Sıralama ne olursa olsun çalışacağım, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gençlere ve Kadınlara verdiği önemi çok iyi biliyorum. AK Parti Aydın’da toplam 35 Milletvekili Aday Adayı var, dört kadın Aday Adayları ile birlikte kendimi de şanslı görüyorum” cevabını verdi.

ADAY ADAYI BERNA ÖDEN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI
ADAY ADAYI BERNA ÖDEN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 11:10:02
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 16:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Efe Doruk IP: 78.161.102.xxx Tarih : 19.03.2011 20:19:24

Yanlış bilmiyorsam kendisi devlet memuru(Kuyucak Milli Eğitimde Şube Müd.). Aday olmazsa bile AKP için çalışacağını nasıl utanmadan beyan edebiliyor?Devlet iktidarın malımı?Maaşınızı 70 milyon ödüyor lütfen bunu unutmadan politika yapınız.