20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Öfkeli damat dehşet saçtı

NAZİLLİ’DE CİNAYET

Nazilli’ye bağlı Çobanlar köyünde aile içi sorunlar nedeniyle cinnet geçiren bir genç 3 gün önce evi terk eden eşini baba evinde vurduktan sonra aynı silahla kendisi de intihar etti.

Köy Muhtarları ve iki ailenin yanı sıra gençleri barıştırmak için kız evinde bulunanların gözü önünde meydana gelen olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Olay saat 14.30 sıralarında Nazilli İlçesi’ne bağlı Çobanlar Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 3.5 yıl önce yine Nazilli’ye bağlı Sinekçiler Köyü’nde yaşayan Yahya G. (22) ile Çobalar Köyü’nde yaşayan Feray G. (18) birbirlerini sevdiler. Her iki genç evlenmek için kaçtı ve bir süre sonra yapılan düğün ile dünya evine girdiler.

Geçtiğimiz Çarşamba günü genç çift arasında dedikodu yüzünden kavga çıktığı ve Yahya’nın Feray’ı feci şekilde dövdüğü ifade edildi. Olay üzerine Feray G. Gelin gittiği Sinekçiler Köyü’ndeki evinden kaçarak Çobanlar Köyü’ndeki baba evine geldi. Bugün ayrılan gençlerin arasını bulmak için Yahya G.’nin ailesi ile birlikte Sinekçiler Köyü Muhtarı Dündar Balcıoğlu ile Çobanlar Köyü Muhtarı Metin Çoban’ın da aralarında bulunduğu grup kız evine giderek aradaki sorunu çözmek için görüşmeye başladılar. Feray da komşularına gidip çağrılmasını beklemeye başlarken, her iki aile oturup muhtarların yanında konuşulan dedikoduları tatlıya bağlamaya çalıştı. Damat Yahya da yanında kimliği belirlenemeyen 3 arkadaşı ile kendisine ait plakalarını söktüğü özel aracı ile kayınpederinin evinin önünde durup, konuşma yapılan odaya geldi. Konuşmalar devam ederken komşuna giden Feray, barıştırılmak üzere eve çağrıldı. Odaya gelen Feray önce selamlaştı sonra koltuğa oturdu. Konuşmalar esnasında bir anda ayağa kalan damat Yahya G. Belinden çıkardığı tabanca ile eşine 3 el ateş ederek öldürdü. Öfkeli damat daha sonra aynı silahla kendisi de olay yerinde vurarak intihar etti.

Nazilli’de şaşkınlığa neden olan ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Damadın alkollü olduğu öğrenilirken, arabası içinde boş bira şişeleri ve plakasının bulunduğu görüldü. Kısa sürede köyde duyulan olaydan sonra Feray’ın ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdiler.

NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
NAZİLLİ’DE CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 20:11:02
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 22:28:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz IP: 88.241.222.xxx Tarih : 23.05.2010 14:45:52

yazık ettin kendine hemşerim.ALLAH rahmet eylesin