31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Öğrenci servisi devrildi: 26 yaralı

AYDIN’DAKİ SERVİS KAZASI: 26 YARALI

Aydın’da bu sabah saatlerinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralı sayısı 26’ya yükseldi.

Kaza; bugün sabah 08.00 sıralarında Aydın merkeze bağlı Umurlu Beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın’ın Köşk ilçesinden il merkezindeki Kız Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Aydın Çıraklık Eğitim Merkezi’ne öğrenci taşıyan İlkay Ç. (31) yönetimindeki 09 P 8128 plakalı servis aracı, Köşk’ten Aydın istikametine seyir halindeyken Umurlu Beldesi yakınlarındaki Aydın Bölge Yatılı Kur’an Kursu mevkisine geldiğinde bir anda önünde yavaşlayan araca çarpmamak için frene bastı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan araç, orta refüje çarparak devrildi.

Kazada servis şoförü İlkay Ç. ve hastaneye götüreceği eşi Elveda Ç. ile araçta bulunan 24 öğrenci hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslar ve yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla Aydın Devlet Hastanesi ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisleri’ne getirildi. Yaralı öğrencilerin 16’sı Aydın Devlet Hastanesi’nde diğer 10’u ise Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Ayakta tedavi edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve kontrol amaçlı röntgenlerinin çekilmesinin ardından taburcu edilecekleri öğrenildi. Kazayı duyan yaralı öğrencilerin arkadaşları, arkadaşlarının durumunu öğrenmek için Acil Servislere akın etti. Büyük bir korku yaşayan öğrencilere sağlık görevlileri tarafından arkadaşlarının durumu hakkında bilgi verildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AYDIN’DAKİ SERVİS KAZASI: 26 YARALI
AYDIN’DAKİ SERVİS KAZASI: 26 YARALI
AYDIN’DAKİ SERVİS KAZASI: 26 YARALI
AYDIN’DAKİ SERVİS KAZASI: 26 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2010 Salı 11:38:01
Güncelleme :12 Ekim 2010 Salı 18:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?