20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Öğrenciler yeni sıralarında oturacak

Türk Eğitim-Sen Aydın Şubesi tarafından başlatılan eğitime destek kampanyası kapsamında Koçarlı İlçesi’ne bağlı Sobuca İlköğretim Okulu’nun sıraları yenilendi.

Okul Müdür Yardımcısı Taner Yedinci ve Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.


Herkesin bir okul yaptırmaya gücünün yetmeyeceğini, ancak herkesin eğitime yapabileceği bir desteğin bulunduğunu kaydeden Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli, “Türk Eğitim-Sen olarak eğitimin her noktasına olumlu bakmaya ve katılımcı olmaya devam ediyoruz. Bazı sendikaların idareci atamalarında nafile listeler hazırlamakla meşgul olduğu bir dönemde Türk Eğitim-Sen ve bu sendikanın mensupları Aydın’da eğitimin başarısı için daha başka ne yapabiliriz araştırması ve çalışması içerindedir. Bu kapsamda yaz başında Aydın’ın Aydın İnsanlarına bir çağrıda bulunduk. ‘Herkes bir okul yapamayabilir ama her bütçenin eğitime yapabileceği bir katkı mutlaka vardır’ diyerek başlattığımız kampanyaya Aydınlı iş adamları Bahtiyar Uyar ve Kamil Uyar bağış yaptı. Sobuca Köyü İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Taner Yedinci’nin yönlendirmesiyle okulu sıralarını yeniledik. Bağış yapan Uyar ailesine teşekkür ediyoruz, vatandaşlarımızın da katkılarını bekliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 18:23:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?