20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Öğrencilere çizgi filmli ders

Aydın’da kurulduğu 1 Nisan 2008 tarihinde beri hizmet vermekte olan Toplum Destekli Polis Büro Amirliği polisleri, Aydın Merkezdeki İlköğretim Okullarında öğrencilerle bir araya gelerek minik öğrencilere çizgi film kahramanlarının kullanıldığı sunumlarla gündelik hayatlarında kullanabilecekleri pratik bilgileri aktarıyorlar.


Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Toplum Destekli Polis Büro Amirliği polisleri minik öğrencilerle neşeli dakikalar geçirirlerken aynı zamanda trafikten, toplum içindeki güvenlik bilgileri ve yapılması gereken pratik bilgileri de eğlenceli bir hava içerisinde öğrencilere aktardılar.


Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinin amacının güvenlik hizmetlerinin halkında etkin katılımı ile hızlı ve modern tekniklerle yürümesi olduğunu belirten Komiser Ünal Kıranmezar “Bu anlayış halk ile polisi kaynaştıran toplumda ortaya çıkan problemlerinin nedenlerini bulmaya çalışan bir anlayıştır. Biz Toplum Destekli Polis Büro Amirliği olarak ‘Aydın’da hep birlikte huzurlu ve güvenli günlere’ sloganıyla yola çıktık” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 15:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?