20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Öğrencilere kendilerini tanıma fırsatı

Uğur Dershaneleri’nin yeni hizmeti olan “Uğur Tanıtım Merkezlerinde” öğrencilere kendi öğrenme yöntemlerini ve kariyer eğilimlerini ölçmek fırsatı veriliyor.

Aydın merkez ve Çine’de açılan Uğur Tanıtım Merkezlerinde öğrencilere KET ve KÖS testleri uygulanarak, onların kişisel öğrenme becerileri saptanıyor ve ayrıca öğrencilerin hangi alanlarda daha başarılı olacakları, hangi alanlara eğilimli oldukları tespit ediliyor. Uğur Dershaneleri rehber öğretmenleri tarafından değerlendirilen testlerle öğrencilere hangi metotlarla çalışırlarsa daha hızlı, daha doğru ve daha verimli bir öğrenme gerçekleştirmiş olacakları konularında ücretsiz ve bire bir bilgiler veriliyor.

Uğur Dershaneleri rehber öğretmenleri ve kurucuları yaptığı açıklamada bu testlerin Türkiye’de sadece Uğur Dershaneleri tarafından kullanıldığını ve başka da hiçbir yerde olmadığını belirterek, “Öğrencilerimize ve velilerimize çağrıda bulunuyoruz, merkezimize gelin size bunların yararlarını anlatalım. Velilerimiz öğrencilerini getirsinler, onlara testler uygulayıp sonuçlarını tartışalım. Tamamen bilimsel olan bu hizmetten ücretsiz yararlanmak isteyen her öğrencimizi Uğur Tanıtım Merkezlerine bekliyoruz” dediler.

Uğur Dershaneleri rehberlik uzmanları; KES ve KET testlerinin ilköğretim ikinci kademe ve ortaöğretim düzeyindeki tüm öğrencilere uygulandığı da beyan ederek, Uğur Tanıtım Merkezleri’nin Eylül ayı sonuna kadar açık kalacağını kaydediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 11:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?