20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Öğretmene göz yaşlı uğurlama!

İzmir'in Konak ilçesinde dün akşam icra memurlarını karşısında görünce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden müzik öğretmeni memleketi Aydın’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Bilindiği gibi; iki çocuk annesi öğretmeni Fatma Önder Kuyucaklıoğlu, icra memurlarını karşısında görünce fenalaşmış ve bunun üzerine acil servis ekiplerinden yardım istenmişti.

Sağlık görevlileri icradan dolayı kadının fenalaşmasının normal olduğunu bu nedenle bir süre sonra kadının kendine geleceğini öne sürerek, icra memurlarının beklemesini istemişti. Olaydan yaklaşık 45 dakika sonra geldikleri iddia edilen sağlık görevleri olay mahalline geldiklerinde öğretmenin öldüğünü tespit etmişti.


Olayın ardından otopsi için İzmir Adli tıp Kurumuna kaldırılan Fatma Önder Kuyucaklıoğlu’nun cesedi, bugün sabah saatlerinde morgdan alınarak memleketi Aydın’a gönderildi. Kuyucaklıoğlu için bugün doğup büyüdüğü Karacasu ilçesine bağlı Yenice köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kuyucaklıoğlu’nun akrabaları ve çok sayıda vatandaş katılırken, öğretmenin cenazesi İkindi Namazına müteakip kılınan Cenaze Namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 21:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman sağlam IP: 88.253.88.xxx Tarih : 5.02.2009 22:40:01

nuri kuyucaklıoğlu ailesinin başı sağolsun allah sabırlar versin mekanı cennet olsun.