20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Olaylar çıktı, maç tatil edildi!

AYDIN’DA OLAYLI MAÇ

Aydın Süper Amatör Lig’de bugün Aydınspor-Osmanbüküspor arasında oynanan ve kırmızı kartların havada uçuştuğu maçı yaşanan tartışmalar nedeniyle ilk yarının sonunda hakem tarafından tatil edildi.

Adnan Menderes Stadı 2 No'lu Yan Sahada oynanan Aydınspor-Osmanbüküspor maçı Osmanbüküspor'un 1-0 üstünlüğü ile devam ederken; maçın hakemi Ercan Aydın bir pozisyon sonrası Osmanbüküspor'dan bir oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Sahada 10 kişi kalan Osmanbüküspor karşısında baskılı oynamaya başlayan Aydınspor, skoru önce 1-1'e ve ardından da ilk yarının uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1'e getirdi. Galip durumdayken bir anda mağlup duruma düşen Osmanbüküsporlu futbolcular, hakeme itirazlarda bulunurken; Osmanbüküspor'dan iki futbolcu daha hakem tarafından kırmızı kartla soyunma odasına gönderildi.

Takımın 8 kişi kalması ve hakemin kararlarına tepki gösteren Osmanbüküsporlu futbolcular ve sahaya giren teknik heyet hakemin üzerine yürüdü. Bir anda saha ortasında futbolcu ve teknik heyet tarafından etrafları sarılan Ercan Aydın, Ersin Karademir ve Özkan Demirci’den oluşan hakem üçlüsü, sahaya giren çevik kuvvet ekiplerinin araya girmesiyle kalabalığın arasından çıkartıldı. Polisler hakem üçlüsünü etrafında güvenlik önlemi alırken; Osmanbüküspor Antrenörü Erman Kırmızı, takımını sahadan çekti. Kırmızı; yönetici ve polislerin araya girmesi ile daha sonra takımını yeniden sahaya sürdü.

İlk yarının duraklama dakikalarında Aydınspor’un 2-1 üstünlüğü ile devam ederken; yaşanan tartışmalar nedeniyle uzun süre duraklayan Aydınspor-Osmanbüküspor maçı ilk yarının son düdüğü çalmadan maçın hakemi Ercan Aydın tarafından çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Maçın tatil edilmesiyle Osmanbüküspor futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri ile taraftarlarının hakem üçlüsüne yönelik tepkileri daha da arttı. Hakem üçlüsünün sahadan çıkışı sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, bazı taraftarlar ve takım yöneticilerin hakeme saldırma girişimleri polisler tarafından engellendi. Polisin araya girmesiyle yatıştırılan taraftar grubu daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Yaşanan olayların ardından soruları cevaplayan Osmanbüküspor Kulübü Yöneticisi Ahmet Ertürk, kendilerinin arkasında belediyenin olmadığını söyledi. “Arkalarımızda eniştemiz yok” diyerek yaşananlara tepki gösteren Ertürk, “Maç Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'a hediye olsun” diye konuştu.

Olayların kendileriyle ilgili olmadığını savunan Aydınspor Başkanı Murat Ödenir de, “Biz Aydınspor olarak hiç bir olayın içinde olmak istemiyoruz. Olaylar bizimle bağdaştırılmamalı. Aydınspor her zaman büyüktür. Büyüklüğünü olayların içine karışmamakla göstermiştir. Biz profesyonel düşünüyoruz. Bizi bizden başka kimse sevmiyor. Bundan sonra önümüzdeki maçları da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

AYDIN’DA OLAYLI MAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 16:47:02
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 16:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhittin gezer IP: 178.245.253.xxx Tarih : 29.11.2010 15:13:53

Aydınspor başkanı  Murat Ödenir Bey profesyonel düşünüyormuş ama nedense Aydınspor amatör kümede !!!!