20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Ortekin, 15. seçim bürosunu açtı

29 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Demokrat Parti (DP) Aydın İl Teşkilatı ve Belediye başkan Adayı İlhami Ortekin, “Hayalimizdeki Aydın için daha çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Aydın’da halkın yoğun ilgisi ile karşılaştığını ve bugüne kadar yaklaşık 100 ayrı noktada, gönüllüler tarafından seçim bürosu açılması için teklif geldiğini ancak bunlardan sadece 15’ini değerlendirdiğini kaydeden DP Aydın Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin herkese teşekkür etti.

DP Aydın Merkez İlçe Başkanı İbrahim Pehlivan, Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş Ramazanpaşa Mahallesi İlhami Ortekin Seçim Bürosu’nun açılışına katıldılar. Açılışta partililer tarafından lokma döktürülüp vatandaşlara dağıtıldı. Tezgah başına geçen İlhami Ortekin de vatandaşlara lokma dağıttı.

Aydın’da 7 yıldır Belediye Başkanlığı yaptığını ve her zaman halkla iç içe olduğunu belirten Ortekin, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek “Hayal ettiğimiz Aydın’a kavuşmak için 5 yıl daha hizmet etmek istiyoruz. Belediye başkanının partisi olmaz diye daha önce de belirtmiştim. Vatandaşlarımızdan sadece sandık başında bu önemli desteği bekliyoruz” dedi.

Yapılan dua ve konuşmaların ardından İlhami Ortekin’in Ramazanpaşa Mahallesi Seçim Bürosu hizmete açıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 14:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilhami ortekin IP: 88.247.239.xxx Tarih : 15.02.2009 14:47:25

sayın ordekin bey   aydın ülkü ocaklarından ayrılan gencelr var  omlara ulaşın  size fadaları çok olacak dır  onlar deşkilatcı gecler  15.20 li  denyimleri var  ve cevrelerinde sevilen insanlardır on lara sahib cıkın  ve yanılmasınız  eminolun  size başarılar