30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Ortekin Aydınspor'a sahip çıksın!

3. Lig 2. Klasman Grubunda mücadele eden Aydınspor’un taraftarları takımın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için başta Aydın Belediyesi olmak üzere tüm Aydın kamuoyunun takıma destek vermesini istiyor.

Daha önceki dönemlerde Aydın’da belediye başkanlığı yapmış isimlerin verdiği destek sayesinde takımın 1. Lige çıktığını anımsatan taraftarlar, aynı desteğin Belediye Başkanı İlhami Ortekin tarafından da verilmesini talep ediyor.

1989-1994 yılları arasında Türkiye 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Aydınspor’un yakaladığı bu başarıda bu dönemlerde görev yapan Aydın Belediye Başkanlarının da büyük payı olduğunu savunan Aydınspor taraftarları, daha sonraki dönemde bu desteğin kesilmesinin ardından takımın her geçen gün biraz daha kan kaybetmekte olduğunu iddia etti.

Aydın Belediyesi eski başkanları Cevat Aldemir, Nevzat Biçer ve Hüseyin Aksu dönemlerinde Aydınspor’un büyük bir hamle yaptığını ve bu dönemde takımın bir marka haline gelerek yükseldiği 1. ligde Fenerbahçe gibi bir dünya devini kendi sahasında 1-6 farklı bir skor ile mağlup ederek tarih yazdığını anımsatan taraftarlar, verilen desteğin kesilmesinin ardından takımın önce 2. lige ve daha sonra da 3. lige düştüğünü hatırlattı. Aydınspor gibi bir marka takımın 3. ligde mücadele etmesinin kendilerini çok üzdüğünü beyan eden taraftarlar, Belediye Başkanı İlhami Ortekin’i göreve davet etti.

Aydın Belediyesi’nin Aydınspor’a destek vermesi ve takıma düzenli gelir kaynaklarının kazandırılması halinde takımın içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılardan kısa süre içinde kurtulabileceğini ileri süren taraftar temsilcileri, şuan da Türkiye’deki pek çok takımın yerel yönetimlerin verdiği destekler sayesinde ayakta kalabildiğinin altını çizdi. Aydın’ın belediye başkanını her hafta tribünde görmek istediklerini ve belediyenin desteğinin takıma önemli bir mesafe aldırabileceğine dikkat çeken taraftarlar, istenilmesi halinde Başkan Ortekin’in bunları yağabileceğini savundu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 23:01:43
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 23:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?