30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Ortekin hızlı çıktı!

29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Aydın’da bir çok parti henüz adayını açıklamaz iken DP seçim çalışmalarına başladı. DP Aydın Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin seçim bürosunu Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı törenle açtı.

Partililerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen İlhami Ortekin’in seçim bürosunu açılışına katılan Genel Başkan Süleyman Soylu tüm hazırlıkların son derece iyi yapılmış olduğunu belirterek İlhami Ortekin’i kutladı.

Halk ile daha fazla kaynaşmak adına seçim irtibat bürosunu faaliyete soktuklarının altını çizen Belediye Başkanı İlhami Ortekin’de mekanın aslında bir seçim irtibat bürosundan çok tüm vatandaşların uğrayabileceği bir mekan olarak düşünüldüğünü ifade etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu açılış töreni esnasında pek çok partili ile tek tek fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Belediye Başkanı ve DP Aydın Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin, seçime hazır olduklarını ve Aydın’da DP’nin bayrağını Belediye Burçlarında dalgalandıracaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 12:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rana IP: 88.236.123.xxx Tarih : 19.01.2009 20:20:12

bu adam kesin kazanır.sebebi çalışkan.rakibi aksu.aksu kazanamaz.sebebi aydın halkına zulmetti ve partiden partiye uçtu durdu.tüm aydın ili konuşuyor.