20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Özmen'den ilginç motivasyon

DSP Aydın Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Özmen, her sabah seçim çalışmalarına başlamadan önce gerçekleştirdiği rutin toplantısından sonra, ekibini müzikle coşturuyor.

Sabah toplantısı bittikten sonra salona geçen partili görevliler, çalan müziğin eşliğinde oynuyor, gülüyor, eğleniyor; böylece güne daha mutlu başlıyor. Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Özmen, ekibini tempo tutarak destekliyor.

Ekibi güne daha mutlu başlasın diye etkinliği her sabah tekrarlayan Özmen, zaman zaman kendisi de ısrarlara dayanamayıp çalışma arkadaşlarına eşlik ediyor.

“Güne nasıl başlarsan, gün öyle devam eder” prensibinden yola çıkarak bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Zeynel Abidin Özmen, “Ekibim sabah güne güzel başlamış oluyor, böylelikle daha form da ve enerjik oluyoruz, sokağa sevinçli, güler yüzlü, mutlu ve kendimizden daha emin çıkmış oluyoruz; hem Arkadaşlarım da bana katılıyor olmalılar ki bunu seve seve yapıyorlar. Başarılı olmamızı da bu performansımıza bağlıyorum” diyor.

Güne olumlu başlamanın faydalarına işaret eden Zeynel Abidin Özmen, diğer partilerin de bu uygulamayı örnek alması gerektiğini sözlerine ekliyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 11:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?