31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Pakistan’a destek

ÇEVRECİLERDEN PAKİSTAN’A YARDIM KAMPANYASINA DESTEK

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Pakistan’da yaşanan sel baskınlarının ardından Başbakanlıkça açılan yardım kampanyasına destek verdi.

ÇETKODE) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Açılan kampanyaya yurdumuzun her yöresindeki temsilci ve gönüllülerimizle destek olacağız. Bizlerde karınca kaderince katkıda bulunacağız. Bunun için dün ve bugün yapılan ekte kapağını gördüğünüz broşür ve içerikle tüm gönüllü ve üyelerimize halka yaymak adına çalışmaya davet ettik” dedi.

Yurt genelinde hazırladıkları 3 farklı afişle yardım kampanyasına destek aradıklarını kaydeden Göktaş, “Başbakanlığımız aracılığı ile dost kardeş ülke Pakistan için bir yardım kampanyası açmıştır. Bu kampanya Resmî Gazete’de yayınlanmıştır. Bu genelge yazımız ekinde mevcuttur. Genelgenin içiriğini okuduğunuzda olayın vahameti ve insani boyutunu göreceksiniz. İlgili genelgede bağış yapacağınız bankaların hesap numaraları mevcuttur. Hesaplar devletimiz tarafından açılmıştır. İlgili hesapların bizimle herhangi bir ilgisi yoktur. Bizim buradaki gayretimiz bu hesaplara bağış ve yardımın artması hususunda olacaktır. Bu insani olayda ilginizi, bilginizi ve yardımınızı esirgemeyiniz. Her zaman olduğu gibi, her işte yaptığımız gibi birlikten kuvvet doğacaktır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 10:21:00
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 10:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?