29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Poliklinik hizmetlerinde fazla mesai dönemi

Söke'ye Sağlık Gurup Başkanlığında iki sevindirici haber geldi. Söke Sağlık Gurup Başkanlığı, Söke Devlet Hastanesi eski binasında verilen poliklinik hizmetlerinde fazla mesai dönemi başlayacağını ve ilçede diş tedavi ve protez merkezi oluşturmak için çalışma başlatıldığını açıklandı. 

Söke Sağlık Gurup Başkanı Ersev Kuyucu, Söke Devlet Hastanesi eski binasında verilen poliklinik hizmetlerinden mesai saatinin 22:00'ye kadar uzadığını belirterek, vatandaşların uzatılmış mesai ile birlikte saat 22:00'ye kadar muayene olabileceklerini ve ilaçlarını yazdırabileceklerini söyledi. 

Diğer yandan Söke Devlet Hastanesi eski binasının ikinci katında Diş Tedavi ve Protez Merkezi oluşturma çalışmalarının başladığını açıklayan Ersev Kuyucu, “Söke'mizde kurma çalışmalarına başladığımız diş tedavi ve protez merkezi vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak. Bilindiği gibi protez köprü-kron yapımı hizmetler daha önce hastanemizde verilmiyordu. Diş Merkezimiz açıldığında vatandaşlarımız protez köprü-kron işlemlerini ücretsiz olarak yaptırabilecekler. Çalışmalarımızı Söke Devlet Hastanesi başhekimliği ile koordineli bir şekilde yürütmekteyiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 12:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?