20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Polis Akademisi kamp için Didim’de

POLİS AKADEMİSİ KAMP İÇİN DİDİM’DE

Polis Akademisi’nin her yıl Didim’de gerçekleştirdiği yaz kampı bu yıl 784 öğrenci ile başladı.

Polis Akademisi heyeti ve öğrencileri yaz kampının başlaması nedeniyle didim Belediye Parkındaki Atatürk Anıtı önünde çelenk koydu. Törene Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Polis Akademisi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Remzi Fındıklı, Polis Akademisi Dekan Yardımcısı ve 2. Sınıf Emniyet Müdürü Abdullah Erçelik, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ ve Emniyet amirleri ve polis akademisi öğrencileri katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunma töreninin ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Polis Akademisi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr Remzi Fındıklı, akademi bünyesinde 1 sınıftan 2’ye, 2. Sınıftan da 3. Sınıfa geçen öğrencilerin 3 Temmuz ila 1 Ağustos tarihleri arasında 1 aylık fiziksel ve ruhsal gelişimleri bu kampta sağlanacağını belirterek, “775 fakülte bünyesinde 9’u ise değişik üniversitelerden gelen 784 öğrenci kamp yapmaktadır. Bu öğrencilerimizden 29’u bayan 755’i erkek öğrencidir. Kamp eğitiminde beden eğitimi, ekip çalışması, muhabere derslerini içeren spor, atış ve kondisyon ağırlıklı eğitim verilmekte olup, telsiz, cop ve diğer teçhizatlarla ilgili birlikte nokta, devriye, yatakhane, saygı vb nöbetler tutturularak, mesleğin gerektirdiği fiziksel ve psikolojik şartlara alışmaları ve meslek hayatında daha başarılı olmaları amaçlanmaktadır” dedi.

Didim Kaymakamı Ali Katırcı ise, Polis Akademisini her yaz döneminde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, kamp döneminin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

POLİS AKADEMİSİ KAMP İÇİN DİDİM’DE
POLİS AKADEMİSİ KAMP İÇİN DİDİM’DE
POLİS AKADEMİSİ KAMP İÇİN DİDİM’DE
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 15:43:00
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 16:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?