20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Polis memuru cezaevinde intihar etti

Aydın'da geçtiğimiz yıl Ocak ayında geçirdiği cinnet sonucu eşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan polis memuru, tedavisinin tamamlanmasının ardından konduğu cezaevinde intihar etti. Daha önce de intihar girişiminde bulunan polis memurunun devam eden mahkemesinin 2 gün önce sonuçlandığı ve 13 yıl ağır hapis cezasına çaptırıldığı belirtildi. 

Bilindiği gibi, 11 Ocak 2007 tarihinde meydana gelen olayda Aydın Adliyesi'nde koruma memuru olarak görev yapan 2 çocuk babası polis memuru Mustafa Özen (39), tedavi olmak için geldiği Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tartışmaya başladığı eşi Elif Özen'i (37) beylik tabancasıyla başından ve göğsünden vurarak öldürmüştü. Daha sonra kendi başına bir el ateş eden Özen, olayda ağır yaralanmış ve tedavi altına alınmıştı. Tedavisi tamamlanan Özen, beynine isabet eden kurşunun etkisiyle vücudunun bir tarafı felçli ve konuşma sorunlarının olduğu bir vaziyete Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konmuştu.

Edinilen bilgiye göre, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi E-3 numaralı koğuşta tutuklu bulunan Mustafa Özen, dün akşam saatlerinde içerisinde bulunduğu ruhi bunalım sonucunda, kendisini koğuşun tuvaletinin demir parmaklığına bağlıdığı çamaşır ipiyle asarak intihar etti. Koğuşta bulunan diğer mahkumların olayı bildirmesi üzerine Özen'in cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Öte yandan; Kasten Adam Öldürme Suçunu işlediği gerekçesiyle yaklaşık bir yıldır Aydın Adliyesi'nde yargılanmakta olan polis memurunun davasının 2 gün önce sonuçlandığı belirtildi. Daha önce de bir kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Mustafa Özen'in 13 yıl ağır hapis cezasına çarptırılmasının ardından intihar etmiş olabileceği iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 14:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?