30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

PTT Didim Subesi’nde yangın

PTT Didim Şubesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Yangının mesaiden sonra meydana gelmesi olası faciayı önledi.

Olay, bugün saat 17:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Didim merkez Efeler Mahallesi Kavala Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın zemin katında hizmet veren PTT Didim Şubesi’nde bugün mesainin bitip, personellerin işyerinden ayrılmasından sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çalışanların iş yerinde olmaması olası bir faciayı önlerken, Didim Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti.

PTT şubesinin her yanını bir anda alevler kaplarken, yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alındı. Elektrik kontağından çıkmış olabileceği tahmin edilen yangında, şubede bulunan çok sayıda evrak ve malzemeler zarar gördü. Yangından kurtarılabilen evraklar, şube personeli tarafından bina dışında ayıklandı. Çevrede panik yaşanmasına neden olan yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2009 Pazartesi 23:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?