30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Resim öğretmenleri bir olup sergi açtı

Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi resim öğretmenleri, resim sergisi açtı. Devlet Güzel Sanatlar Galerisi ve Resim Heykel Müzesi’nde gerçekleştirilen karma resim sergisinin açılışına Aydın Vali Vekili Nurdoğan Kaya, Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, Milli Eğitim Müdürü Murat Taner, Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk Eğitim-Sen Aydın Şubesi’nin sponsorluğunda açılan ve 43 eserin yer aldığı sergide, okul öğretmenleri Süleyman Tunçay, Özlem Yeşildağ, Fethi Atalar, Saygın Güneri ve Mehmet Akkaya’nın resimleri yer alıyor. Ressam öğretmenler, resimleri okuldan sonra boş kalan zamanlarında yaptıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 14:06:44
Güncelleme :12 Mayıs 2005 Perşembe 15:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tolga GÜNERİ IP: 81.215.141.xxx Tarih : 24.05.2005 20:28:02
Herşeyden önce güzel bir haber.çünkü haber denilince insanın aklına yine ölümler,soygunlar gibi içimizi karartan olaylar geliyor.bu tür haberlerle biraz da olsa o tür olaylardan kopuyoruz.Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi resim öğretmenlerinin hazırlamış oldukları sergiyi gezmek ve de tek tek tebrik etmek isterdim.inanıyorumki mükemmel sanat eserleridir.aslında benim gibi şehir dışından sadece haber olarak okuyanlar için o resimlerin tek tek fotoğraflarını çekseydiniz çok güzel olurdu bence...Kent Haber'i ve Resim Öğretmenlerini kutluyor,bu tür haberlerin ve de resim sergilerinin devamını bekliyoruz.Teşekkürler