30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Rotaryenlerden Vali'ye ziyaret

Aydın Rotary ve Aydın Güzelhisar Rotary kulüplerinin göreve yeni gelen yöneticileri Aydın Valisi Mustafa Malay’ı makamında ziyaret ettiler.


Aydın Güzelhisar Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Temren, sekreter Altan Güney, Asbaşkan İlhan Günenli ile Aydın Rotary kulübünden Başkan Ertan Kaymaz ve Necdet Evlimoğlu’nun katıldığı ziyarette her iki kulübün başkanları 2008-2009 yılı içerisinde uygulayacakları programları ve sosyal tabanlı yapmayı planladıkları hizmetleri anlattılar.


Aydın Güzelhisar Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Temren iki kulüp olarak ortak faaliyetlerin altına imza atacaklarını belirterek “Biz Güzelhisar Rotary kulübü olarak Aydın’da içme suyu problemi bulunan bir köyümüzü tespit ederek uluslararası Rotary kulübünden fon sağlayarak konuya çözüm getirme planlaması içindeyiz. Ayrıca iki kulübün ortak olarak yapacağı çalışmalar arasında Aydın’da bir su semineri düzenlemek, kobi VYLA eğitim semineri ile 20-35 yaş arasındaki genç patronlara yönelik yöneticilik, ihracat ve ithalat eğitim seminerleri eğitim seminerleri yer alıyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 14:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?