20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Sağlık camiasının acı günü

NAZİLLİ SAĞLIK CAMİASININ ACI GÜNÜ

Erzincan’da önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nazilli Devlet Hastanesi hemşiresi Ümmühan Karakoç'un cenazesi Nazilli'ye getirildi.

Bilindiği gibi; Ağrı'dan Aydın'a gitmek üzere yola çıkan ve Nazilli Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Ümmühan Karakoç (35) yönetimindeki 09 UN 133 plakalı otomobil önceki gün sabah saat 04.00 sıralarında Erzincan-Sivas karayolunun 18. kilometresinde 4 metre derinliğindeki menfez girişine çarparak takla atmıştı.

Kazada metrelerce sürüklenen araç da bulunan sürücü Ümmühan Karakoç, otomobilin içerisinde sıkışarak feci şekilde can verirken; araçta bulunan çocukları Ali Kemal (10) ve Berke (4) Karakoç ile akrabası olduğu öğrenilen Ağrı 12. Mekanize Tugay Komutanlığı'nda görevli astsubay Özgür Duru ise yaralanmıştı.

Yaralıların Erzincan Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri sürerken; kazada hayatını kaybeden Ümmühan Karakoç'un cesedi dün Erzincan’dan Nazilli’ye getirilerek Nazilli Devlet Hastanesi morguna konuldu. Karakoç’un ani ölüm haberi başta ailesi ve mesai arkadaşları olmak üzere Nazilli sağlık camiasını üzüntüye boğdu.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Ümmühan hemşirenin eşi Akay Karakoç'un da 1 yıl önce kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

NAZİLLİ SAĞLIK CAMİASININ ACI GÜNÜ
NAZİLLİ SAĞLIK CAMİASININ ACI GÜNÜ
NAZİLLİ SAĞLIK CAMİASININ ACI GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 11:12:00
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 13:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?