19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Sahipsiz köpeklere ev

Kuşadası'nda son aylarda büyük tepkilere yol açan köpekevi ile ilgili şikayetlerin artması üzerine, belediye köpeklerin barınması için yeni bir proje başlattı. 

Hazırlanan proje kapsamında, Kuşadası'ndaki sahipsiz köpekleri toplayarak bakımlarının yapılabilmesi ve hayvanların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için Kirazlı Köyü yolu üzerinde yeni köpek barınağının inşaat çalışmalarına başlandı. Kuşadası Belediyesi tarafından yaptırılacak modern bina ile sahipsiz hayvanların barınmasının yanı sıra bakım ve temizlikleriyle de yeni köpek barınağında kusursuz işleyiş hedefliyor. 

Kuşadası Belediyesi Alt Yapı Amirliği ekiplerince yeni köpek barınağını yapılacağı arazi üzerinde düzenleme ve platform çalışmalarıyla birlikte temel atılarak yeni bina yapılanmasının hız kazanması planlanıyor. Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, hayvan haklarına saygılı modern bir köpekevi oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni köpekevi inşaatının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 14:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?