30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Saldırgan öğrenci tutuklandı

Geçen cumartesi gecesi Aydın'ın Kuyucak ilçesinde çıkan bir tartışmada minibüs şoförünü 13 yerinden bıçaklayan üniversite öğrencisi tutuklanarak cezaevine kondu. Hastanede tedavi altına alınan şoför ise hayati tehlikeyi atlattı.


Geçen Cumartesi akşamı bazı kız öğrenciler Uğur Mumcu Parkı önünden Kuyucak Birlik minibüsüne bindiği sırada bazı erkek öğrenciler sözlü tacizde bulundu.
Kız öğrencileri yurda bırakan Kuyucak Birlik minibüsü şoförü Ayhan Çimenoğlu (24) da isimlerinin Ali ve Hüseyin olduğu öğrenilen iki arkadaşını yanına alarak sözlü taciz olayının yaşandığı Uğur Mumcu Parkı'na döndü. Minibüsle gelen üç genç burada alkol aldıkları iddia edilen Kuyucak Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öğrencilerden A.B.B (19), cebinden çıkardığı bıçakla Ayhan Çimenoğlu'nu bıçaklamaya başladı. 13 yerinden bıçak darbesi alan Ayhan Çimenoğlu kanlar içinde yere yığıldı. Ağır yaralanan Ayhan Çimenoğlu önce Nazilli Devlet Hastanesi'ne ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu sırada diğer öğrencilerin de Ayhan Çimenoğlu'nun Ali ve Hüseyin isimli arkadaşlarını darp ettiği iddia edildi.

Kuyucak Meslek Yüksek Okulu öğrencisi A.B.B ise polis tarafından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Olayı duyan ilçe sakinleri ile Kuyucak Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören bazı öğrenciler arasında gerginlik yaşandı. Polisin gayretleri ile ilçede gerginlik sona erdi.
Yaşanan gerginlik üzerine bir açıklama yapan Kuyucak Belediye Başkanı Ulvi Akoğlu, "Bu tür yanlış olaylar her yerde olabilir. Ancak biz hepimiz bu ülkenin çocukları, bu vatanın evlatlarıyız. Olayı büyütmenin hiç kimseye yararı olmaz. Bu olayı ilçemizde işlenmiş münferit bir olay olarak kabul ediyoruz. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum" dedi.

..
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 18:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?