20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Şampiyon trapçılara ödül

VALİ COŞ’TAN ŞAMPİYON TRAPÇILARA ÖDÜL

Kahramanmaraş’ta yapılan Federasyon Kupası Trap Müsabakaları’nda Büyük Bayanlarda Türkiye Birincisi olan Nurgül Altınay ve Gençlerde takım halinde Türkiye İkincisi olan Trap Takımı sporcuları Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Büyük Bayanlarda Türkiye Birincisi olan Nurgül Altınay ve Gençlerde takım halinde Türkiye İkincisi olan Trap Takımı ile Kayseri’de yapılan 13-14-15- yaş grubu Güreş Müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Emre Muyan katıldı.

Ziyarete konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Sporcularımızın ilimize yaşattıkları bu mutluluğu Sayın Valimizi ziyaret ederek paylaşmak istedik. Başarı elde eden sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü sporcularıdır. Sporun her dalında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstermeye devam edeceğiz. Sayın Valimize bu konu bize verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Aydın’ı en iyi şekilde temsil ederek elde ettikleri başarılarla Aydın’ı gururlandıran sporculara teşekkür eden Vali Coş da, “Aydınlı vatandaşlarımız adına, sporcularımızı, ailelerini ve hocalarını yürekten kutluyorum. Bayanlar Ferdi Trap Müsabakalarında Türkiye Birincisi olan Nurgül Altunay, ilimize bu dalda ilk şampiyonluğu getirdi. Takım halinde de Tolga Tunçer, İlker Karabuvak ve Uğur Uçaklı’dan oluşan trap takımımız da Türkiye birinciliğini az bir puan farkıyla kaçırarak ikinci oldu. Fakat gelecek yıllarda birinciliği ilimize getireceklerine inancım tamdır. Kayseri’de 13-14-15 Yaş Minikler Grubu Güreş Müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olan Emre Muyan ise, Ata sporumuz olan güreşin çok daha ileri düzeylere taşınması gerekiyor” diye konuştu.

Vali Coş, konuşmasının ardından başta 5 yıl ara verdiği spora anne ve Türkiye Şampiyonu olarak geri dönen Nurgül Altınay ve diğer sporculara çeşitli hediyeler verdi.

VALİ COŞ’TAN ŞAMPİYON TRAPÇILARA ÖDÜL
VALİ COŞ’TAN ŞAMPİYON TRAPÇILARA ÖDÜL
VALİ COŞ’TAN ŞAMPİYON TRAPÇILARA ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 10:48:03
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 12:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?