18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Şampiyonlara pide ziyafeti

Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Nazilli Yıldızgücüspor’da şampiyonluğunu ilan edilmesinin ardından kutlamalar devam ediyor.

Şampiyonluğunu erken ilan eden Nazilli Yıldızgücüspor takımı kutlamalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Haluk Alıcık, futbolcuları için düzenlediği akşam yemeğinde elleri ile yaptığı pidelerle ekibini besledi. Gece boyunca futbolcularını yalnız bırakmayan Alıcık, pide fırınının başına geçerek elleri ile hamur açıp pide hazırladı.

Hazırladığı pideleri fırında pişirdikten sonra futbolcularına ikram eden Alıcık “Nazilli Yıldızgücü Spor Kulübü olarak 2008-2009 yılı futbol sezonunu Antrenörler Hüseyin Yıldırım ile Erol Cinkaya yönetiminde disiplinli ve sürekli çalışmayla şampiyonlukla taçlandırarak tamamladık. Bundan sonraki hedefimiz Süper Amatör Lige çıkmak olacak. Antrenörlerim ve futbolcularımla birlikte akşam yemeği yiyerek şampiyonluğumuzu kutlamak istedik.

Bu amaçla yine bir arkadaşımızın işyeri olan Kar Çiçeği Pide salonuna geldik. Bütçemizin yettiği kadar biraz da pideci arkadaşımızın desteğiyle güzel bir akşam yemeği yedik. Şampiyonlukta emeği geçen ve Nazilli ismini en iyi şekilde temsil eden başta teknik yönetimim olmak üzere genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 09:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?