30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Seçime doğru

Demokrasinin kalesi olarak bilinen Aydın’da yerel seçim heyecanı şimdiden başladı. Özellikle aday enflasyonunun yaşandığı AK Parti’de Aydın belediye başkan aday adayları çeşitli etkinliklerle kendilerini şimdiden tanıtmaya başladılar. AK Parti Aydın Belediye Başkan aday adaylarından Mustafa Ancın, Aydın Sivil Toplum Platformu (ASTO) bünyesindeki yaklaşık 50’ye yakın dernek başkanı ile bir araya gelip hem kendini anlattı.


Aydın Merkez Menderes Park’ta düzenlenen yemekli toplantıda konuklarının Aydın ile ilgili görüş ve önerilerini de alan Ancın, Aydın’ın meselelerinin gönüllülük esasına göre çözüleceğini söyledi. ASTO Dönem Başkanı Veli Tiryaki’nin de katıldığı toplantıda, dernek başkan ve yöneticileri adına konuşan Tiryaki, Ancın’a başarı dileklerini sundu.


Aydın’a daha iyi hizmet etmek amacıyla yola çıktığını belirten aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Mustafa Ancın, “İçi boş sloganlarla değil, samimi ve insanları kucaklayan bir yönetim anlayışıyla bu işe talip oluyoruz. En büyük projem gönüllülük esasına göre yönetimdir. Bu nedenle sizlerin görüş ve önerileri ben ve ekibim için çok önemli. Aydın’da halktan uzaklaşan belediyeyi herkes için ‘Bizim Belediyemiz’ denileceği bir yere taşımayı hedefliyorum” dedi.


Toplantıda, başkan adayı Mustafa Ancın, dernek başkan ve yöneticilerinin önerilerini dinleyip, sorunların çözümüne yönelik düşündüğü projelerden söz etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 17:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?