30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Şenkayas görevini devretti

ADÜ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Yenipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şenkayas müdürlük görevini Doç. Dr. Recep Tekeli’ye devretti.

Devir teslim törenine ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ile Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cavit Bircan da katıldı.Görevi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şenkayas’dan devralan Doç. Dr. Recep TEKELİ Yenipazar Meslek Yüksekokulu’nda derslik kapasitesinin yetersizliğinden dolayı açmak istedikleri bölümleri açamadıklarını ama daha sonra çalışmalara tekrardan başvuracaklarını dile getirdi.

Doç. Dr. Recep TEKELİ okulun eksiklikleriyle ilgili hayata geçirmeyi düşündüğü projeler ve çalışmaları aktardı. Görevini Doç. Dr. Recep Tekeli’ye devreden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ŞENKAYAS ise bundan sonraki süreçte görevinin getirdiği sorumluktan dolayı yoğunlaşamadığı akademik çalışmalarına devam edeceğini belirtti. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlugörevini devreden Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şenkayas’ a teşekkür ederek, görevi devralan Doç. Dr. Recep Tekeli’ye görevinde başarılar diledi.Tören, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun teşekkür belgelerini ve çiçeklerini vermesiyle sona erdi.

ADÜ YENİPAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 10:46:03
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 15:56:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?