20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Serçe Kuşadası'na kondu

Türk pop müziğinin ünlü ismi Sezen Aksu, Kuşadası'nda sevenleri ile buluştu. Sanatçıyı dinlemek isteyenler konsere giderken uzun araç kuyrukları oluştururken, konser bitiminde ise izdiham yaşndı.

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından Jade Beach Club'tan ayrılmak isteyenler, izdiham yüzünden saatlerce araç kuyruğunda beklemek zorunda kaldı.

Ege'nin gözde eğlence mekanlarından Kuşadası Jade Beach Club'ta sahne alan Sezen Aksu, ºark?lar? ile hayranlar?na müzik ziyafeti yaºatt?. "Düº Bahçeleri 2" adlı yeni albüm çalışmasıyla turnesini sürdüren Aksu, bu kez Kuşadası'nı salladı. Yılancı Burnu'nda bulunan Jade Beach Club'taki konserine saat 00.45'de baºlayan Sezen Aksu'yu dinlemek isteyen hayranları, konsere saatinde ulaşabilmek için yolda uzun kuyruklar oluşturdu.

Konserin başlamasına rağmen birçok hayranı hala araç içerisinde konserin yapıldığı Jade Beach Club'a ulaºmaya çalışırken, konsere giremeyenler ise yol kenarından Sezen Aksu'yu izlemeye çalıştı.

Büyük ilgi gören ve alkışlarla sahne alan ünlü sanatçı yaklaşık 8 bin kişiye seslendi. Hemen hemen tüm şarkılarını hayranlarıyla birlikte koro halinde söyleyen Sezen Aksu, zaman zaman dans etti, zaman zaman göbek attı, zaman zaman ise hayranlarıyla şakalaştı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle konserini tamamlayan ünlü sanatçı, konser bitiminde sevenleri tarafından alkışlarla uğurlandı.

Aksu'yu dinlemek için saatlerce kuyrukta bekleyen hayranlarını konserin bitiminde de çileli bir dönüş yolu bekledi. Konserin ardından Jade Beach Club'tan ayrılmak isteyen Aksu hayranları, izdiham yüzünden kilitlenen trafik yüzünden saatlerce araçlarının içinde beklemek zorunda kaldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 15:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?