19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Sıradışı Vali, turistlerle yemek kuyruğunda

Farklı ve sıra dışı söylem ve icraatlarıyla dikkat çeken Aydın Valisi Mustafa Malay, Kuşadası'nda turistlerle yemek kuyruğuna girerek dikkatleri yine üzerine çekti. 

Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı Sea Light Otel'de turizmcilerle yemekli bir toplantıya katılan Aydın Valisi Mustafa Malay, garsonun özel servis yapması kabul etmeyerek, turistlerle birlikte yemek kuyruğuna girdi. Beraberindeki Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Kuşadası Emniyet Müdürü ile oturduğu protokol masasına garsonların özel servis yapmak istediği sırada, bu isteği geri çeviren Vali Malay, turistlerin yemek için sıraya girdiğini ve kendisinin de kuyruğa girmek istediğini söyledi. Eline tabağı ile çatal ve bıçağını alan Vali Malay, açık büfenin önüne gelerek turistlerin yanında sıraya girdi. Daha sonra açık büfeden yemek alarak, masasına oturan Vali Malay ile birlikte Emniyet Müdürleri ve Kaymakam Esen'de sıraya girdi. 

Turizmde hizmet kalitesinin son derece önemli olduğunu belirten Aydın Valisi Mustafa Malay, “Protokol dahil herkesin vatandaşlarla veya turistlerle sıraya girip, yemek almasında yadırganacak bir durum yok. Turistlere hizmet etmek ve öncelik sağlamak zorundayız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 12:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?