31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Şoförler Federasyonu Başkanı Aydın’da

ŞOFÖRLER FEDERASYONU BAŞKANI APAYDIN AYDIN’DA

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulun ardından Aydın Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı seçilen Semih Özmeriç’i tebrik ziyaretinde bulundu. Aydın programı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Apaydın, şoför esnafı ile bir araya gelip sektörün sorunları ile ilgili Özmeriç ve diğer oda başkanlarından bilgi aldı.

Aydın’daki ilçelerde ve çeşitli beldelerdeki yaklaşık 20 başkan şoförlerin yaşadıkları sorunlarla ilgili Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın’a bilgiler verdi. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, şoför esnafının özellikle taşıma yasasından kaynaklanan ve çözüm bekleyen çeşitli sorunları olduğunu belirterek “Taşıma yasası gereği Yetki Belgelerinin küçük esnaf ve sanatkara uyarlanamamış olması çeşitli sorunları ortaya çıkarmakta. Özellikle taksici esnafının A Yetki belgesini alması mümkün olamadığından şehir dışına götürmüş olduğu yolcuyu geri getirmekte. Servis aracı işetmeci esnafı D- 2 Yetki belgesine alması prosedüre uygun olmadığından şehir dışına çıkışlarda ve yolcu götürmede sıkıntı yaşamakta. Minibüsçü esnafı da güzergah dışına çıkamamakta. Örneğin sezon boyunca taşıdığı öğrencileri hafta sonu bir geziye dahi götürmemektedir. Şoför esnafı adına bu sorunların çözümünü bekliyoruz” diye konuştu.

Aydın Şoförler Odası yönetiminin yanı sıra, İlçe ve beldelerinin Şoförler Odaları Başkanları’nın eksiksiz katıldığı toplantıda, Federasyon Başkanı Şoför Esnafının Sorunları ve Çözüm Önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantılara Aydın Esnaf odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit, TŞOF 2. Başkanı Bekir Duvarcı ve TŞOF Muhasebe Müdürü Taner Bayram da katılarak çeşitli konularda şoför esnafına bilgi sundular.

Ayrıca TŞOF Genel Başkanı Sayın Fevzi Apaydın, Aydındaki Şoför Esnafının Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin çatısı altında gördüğü birlik ve beraberliğinden mutluluk duyduğunu kaydetti.

ŞOFÖRLER FEDERASYONU BAŞKANI APAYDIN AYDIN’DA
ŞOFÖRLER FEDERASYONU BAŞKANI APAYDIN AYDIN’DA
ŞOFÖRLER FEDERASYONU BAŞKANI APAYDIN AYDIN’DA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 09:04:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 10:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?